Geitenkaasburger met avocadodip

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met zout, peper en paprikapoeder. Bestuif de kaasplakken ermee. Haal de kaas daarna door het ei en dan door het broodkruim. Druk het broodkruim stevig in de kaas. Doop de kaasplakken nog een keer in het ei en daarna nog een keer in het broodkruim zodat ze stevig gepaneerd zijn. Zet de kaasburgers 10 minuten in de koelkast. Maak intussen de avocadodip. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Pureer de avocado, kaas, pijnboompitten en knoflook en giet de olijfolie er in een straaltje bij. Verhit de frituurolie tot 180°C. Bestrijk de plakken aubergine met olijfolie en bak 2 minuten per kant in een hete grill- of koekenpan. Frituur de geitenkaasburgers 3-4 minuten. Beleg de broodjes met avocadodip, plakken aubergine en de geitenkaasburgers.

Geitenkaasburger met avocadodip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt-avocadodip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-avocadodip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadodip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mini-wraps met lamsham
20 min -
Bekijk recept

Geitenkaasburger met aubergine en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasburger Met Gegrilde Aubergine En Zongedroogde Toma
10-20 min -
Bekijk recept
Aardbeiensalade Met Geitenkaas En Rucola
10-20 min -
Bekijk recept