Proven aalse portobello

4
40 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Veeg of borstel de paddenstoelen schoon. Draai de stelen uit de hoeden van de paddenstoelen en hak deze fijn. Bestrijk de portobellohoeden aan de buitenkant met olijfolie en zet ze omgekeerd in 4 ovenvaste schaaltjes. Meng het broodkruim met de gehakte stelen, knoflook, tijm, geitenkaas, zout en peper en verdeel deze vulling over de portobello’s. Besprenkel met de rest van de olijfolie. Haal de takjes tijm door wat olie en leg ze op de paddenstoelen. Zet de paddenstoelen 20 minuten in het midden van de oven tot ze zacht zijn en de vulling goudbruin is.
  • 2 • Voeg aan de vulling gehakte gedroogde tomaten op olie toe. • Vervang de helft van de geitenkaas door reepjes rauwe ham.

Proven aalse portobello is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept