Witlofstamppot met geitenkaas en spekjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd intussen eventueel de binnenste kern uit de witlofstronkjes en snijd het lof in smalle reepjes. Verwarm de melk. Giet de gare aardappels af en maak er met de melk, nootmuskaat, zout en peper een luchtige puree van. Schep de geitenkaas en witlofreepjes erdoor en houd even warm. Bak intussen in een droge hete koekenpan de spekblokjes krokant. Verdeel de spekjes voor het serveren over de stamppot.

Witlofstamppot met geitenkaas en spekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knapperige witlofstamppot
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofstamppot met feta
30 min-
Bekijk recept
Knapperige witlofstamppot met piccalilly
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept