Avocado gevuld met kaas en eiersalade

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd van de rechtopstaande avocado’s het bovenste kapje af en haal met een lepel het vruchtvlees en de pit eruit. Gooi de pit weg en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe die in een schaal en besprenkel ze met citroensap. Voeg de rest van de ingrediënten toe en schep alles goed door tot een smeuïge salade. Breng goed op smaak met zout en peper en eventueel nog wat citroensap.
  • 2 Zet de uitgeholde avocado’s in een kommetje, snijd zo nodig een klein stukje van de onderkant af zodat ze goed rechtop blijven staan en vul ze met de salade. Zet het kapje er schuin op en serveer direct.Brunchgerecht voor 4 personen

Avocado gevuld met kaas en eiersalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Gezonde eiersalade
Bekijk recept
Prei-eiersalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lepeltje eier-truffelsalade
20 min-
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept