Radijssalade met rosbief

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de radijsjes een half uur in ijskoud water. Snijd het loof eraf en houd de mooie blaadjes apart. Snijd de radijsjes in een keukenmachine, met een dunne schaaf of met de hand in zo dun mogelijke plakjes. Klop een dressing van de azijn, mosterd en olie en roer de bieslook erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de geschaafde radijsjes zo plat mogelijk over 4 borden en giet er een straaltje dressing over. Meng de rucola met de achtergehouden radijsblaadjes. Verdeel de rucola in het midden van de radijsjes en drapeer hier een paar plakjes rosbief op of naast. Bestrooi met nog wat peper en druppel er wat dressing over.

Radijssalade met rosbief is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel en abrikozen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta-radijssalade met pistachegehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept