Zalm met olijventapenade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de zalmfilets droog en besprenkel ze met citroensap. Pureer de ingrediënten voor de tapenade grof en voeg eventueel een beetje olijfolie toe tot er een smeerbaar mengsel ontstaat. Breng op smaak met peper. Bestrijk de zalmfilets met een dikke laag tapenade. Leg ze naast elkaar op de bakplaat en zet deze circa 15 minuten, tot de zalm gaar is, in het midden van de oven. Lekker met citroenkrieltjes en een tomatensalade.

Zalm met olijventapenade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept