Chocolade-koffie melt

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Smelt een reep pure of melkchocolade en laat ondertussen het ijs een beetje zachter worden. Laat de chocolade al roerend weer afkoelen tot lauwwarm en spatel de chocolade in ‘slierten’ door het ijs. Laat het ijs weer goed bevriezen en schep er dan bollen van. Leg een bol ijs in een koffiekopje en schenk er een sterke espresso over. Serveer direct!

Chocolade-koffie melt is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mackerel & Grilled veggie melt
30 min-
Bekijk recept
Tuna melt burgers
30 min-
Bekijk recept
Brood met gerookte kip en cheddar uit de oven (chicken melt)
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbrownies
20 min -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept