Salade uit de moestuin met kip en cashewnoten

3
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie en bak hierin de kiprepen goudbruin en gaar in 12- 15 minuten. Rooster de noten in een droge hete koekenpan en zet ze apart. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de warme kiprepen door de dressing en laat afkoelen. Verdeel de sla over 3 borden en leg er in een cirkel langs de rand van het bord de tomaatjes, komkommer, radijs en wortel op. Leg de kip met de dressing in het midden. Strooi de geroosterde noten erover. Lekker met geroosterd pitabrood of naanbrood. Voedingswaarde per persoon

Salade uit de moestuin met kip en cashewnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept