Appel met blauwe kaas en vijgen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boor met een appelboor het klokhuis uit de appels en snijd ze in dunne plakken. Breng de wijn met de honing aan de kook. Leg de appelplakken erin en kook zachtjes 4 minuten. Schep de appel op een plat bord. Laat het stoofvocht inkoken tot siroop. Snijd de vijgen kruislings in of verdeel ze in parten. Verdeel de plakjes appel over 4 borden. Haal de vijgen door de siroop en leg ze op de appel. Besprenkel met de siroop en verdeel de blauwe kaas erover.

Appel met blauwe kaas en vijgen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept