Biefstuk gegratineerd met geitenkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak ze in het bakproduct in circa 2 minuten per kant bruin. Neem de biefstukken uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie. Verwarm de ovengrill. Giet de rode wijn en vleesbouillon in de pan en laat tot 2/3 inkoken. Klop de kruidenroomkaas erdoor. Leg op elke biefstuk een plak geitenkaas en gratineer de kaas licht onder de grill. Serveer de biefstuk met de rodewijnsaus. Lekker met geroerbakte spinazie en gekookte krieltjes.

Biefstuk gegratineerd met geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept