Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Houd 5 broccoliroosjes apart. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom. Kook de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan. Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe. Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti. Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Macaroni met ham en broccolisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met broccoli en ham
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept