1 Snijd de kaas in dikke repen van 2 cm. Strooi de bloem, gemengd met paprikapoeder, in een diep bord. Klop de eieren met 2 eetlepels water los in een tweede diep bord. Strooi het paneermeel op een derde bord. Wentel de kaasrepen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Leg de kaasrepen naast elkaar op een bord en zet circa 15 minuten in de diepvries zodat de paneerlaag goed hecht. Meng de sla met de paprika, venkel, appel en dressing. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaassticks in 2-3 minuten rondom bruin. Bak de sticks niet te lang, dan loopt de kaas uit de paneerlaag. Serveer de kaassticks op de salade en serveer er grof bruinbrood met walnotentapenade bij.
Bonte salade met kaassticks is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Krokante kaassticks met gebakken groenten en aardappelschijfjes