Ribkarbonade met appel-rozemarijnsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de aardappels in 3 eetlepels olie. Verwarm een grillpan voor of zet de ovengrill aan. Bestrijk de karbonades met olie, bestrooi ze met zout en maal er peper over. Gril het vlees aan elke kant 3-4 minuten tot het lichtbruin en gaar is. Haal de karbonades uit de pan en houd ze warm. Kook intussen de appelpartjes met de rozemarijn, honing en gember 8 minuten in 2 eetlepels water. Meng de knoflook, mosterd en sherry erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer de karbonades met de appel-rozemarijnsaus, de gebakken aardappels en een groene salade of doperwten.

Ribkarbonade met appel-rozemarijnsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet Met Sinaasappel Rozemarijnsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Karbonaadjes Met Appel-Rozemarijnsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tijm-rozemarijnsaus
0-10 min -
Bekijk recept
Beenham Met Ananas En Rozemarijnsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterd ribkarbonade
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuurstamppot met ribkarbonade
30 min-
Bekijk recept