Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

2
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden. Bestrijk de tortilla’s met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel. Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden. Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sesamgamba's met gember-sinaasappelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept