Avocado-eisalade met rauwe ham en honingvinaigrette

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de eieren en snijd ze in achten. Rooster het sesamzaad goudbruin in een droge hete koekenpan. Snijd de avocado’s in vieren, verwijder de pitten en schil de parten. Verdeel de parten in smalle partjes en besprenkel ze met citroensap. Halveer de ui, snijd één helft in dunne ringen en snipper de andere helft.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de dressing. Voeg de gesnipperde ui toe.Schik de eieren, de avocadoplakjes, de olijven en de uiringen op een bedje rucola. Giet de dressing erover. Vorm van de hamplakken rolletjes en steek ze in de salade. Bestrooi het gerecht met de sesamzaadjes.
  • 3 Neem in plaats van avocado smalle reepjes bleekselderij.

Avocado-eisalade met rauwe ham en honingvinaigrette is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met Camembert en appels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello met roquefortpolenta en bloemensalade
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante geitenkaas met appel, peer en mosterd-honingvinaigrette
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met olijven, tuinbonen en feta
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept