Basisrecept verse eierpasta

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem met een snuf zout op een schoon werkblad en maak een kuiltje in het midden. Klop de eieren los met de olie en giet dit mengsel in het kuiltje. Meng de bloem met de vingers van buiten naar binnen door het eimengsel tot alles vermengd is en kneed dan verder tot een glad en soepel deeg. Bestrijk met wat olie, dek af met vershoudfolie en laat een half uur rusten.
  • 2 Bestuif een schoon werkblad met bloem en rol het deeg uit tot een dunne lap. Vouw deze lap in drieën en rol nogmaals uit tot een lap van circa 1-2 mm dik. Snijd in pasta vellen voor lasagne of gevulde pasta’s als ravioli of cannelloni.

Basisrecept verse eierpasta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasravioli met gepofte knoflook
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten en ricotta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade Met Tonijn
20-30 min -
Bekijk recept

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept