Macaroni met parmaham en champignons

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar. Fruit de ui circa 4 minuten in de olie. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand. Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.

Macaroni met parmaham en champignons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept