Florentijnse kalfsschnitzel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het broodkruim met de Italiaanse kruiden. Bestrooi de schnitzels met zout en peper en haal ze door de bloem. Wentel ze eerst door het ei en daarna door het gekruide broodkruim. Druk het broodkruim een beetje aan. Verwarm de ovengrill. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten in 2-3 minuten goudbruin en gaar. Leg de schnitzels naast elkaar in een lage ovenschaal, leg een plak ham op elke schnitzel en bestrooi met de kaas. Giet de kookroom erover en zet de schaal onder de grill. Laat de kaas in circa 2 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Bestrooi de kalfsschnitzels met wat peper. Serveer met groene tagliatelle en gepofte cherry-/kerstomaatjes, sugarsnaps en wat basilicumblaadjes.

Florentijnse kalfsschnitzel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steaks gevuld op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Kabeljauw
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept