Caponata

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in parten. Verhit 3 eetlepels olijfolie en roerbak de ui, knoflook en paprika 3-4 minuten. Bak de aubergineblokjes in een tweede koekenpan lichtbruin in de rest van de olijfolie. Schep de aubergine uit de pan en laat even uitlekken op keukenpapier. Schep de tomaten door het uienmengsel en bak even mee. Besprenkel de aubergine met azijn en bestrooi met zout en peper. Schep de aubergine met de olijven door de rest van de groenten. Bestrooi met de peterselie en de kaas. Lekker met ciabattabrood met olijfolie.

Caponata is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept