Avocadogazpacho met forel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de avocado's. Verwijder de pittenmaar bewaar ze. Schep het vruchtvlees uitde schil. Pureer dit met citroensap. Verdundeze puree met de yoghurt tot een vloeibaarmengsel. Voeg eventueel een scheutjewater toe. Leg de pitten, om verkleuren vanhet mengsel te voorkomen, in de soep.Schep het sjalotje, de tomaten- en paprikablokjesen de koriander erdoor. Zet de soepafgedekt in de koelkast.
  • 2 Rijg de olijven, afgewisseld met kerstomaat(gehalveerd als ze te groot zijn) aan despiesjes. Verwijder de avocadopitten uit desoep. Verdeel de forelreepjes over de glazen,giet de soep erover en leg de spiesjeserop.

Avocadogazpacho met forel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gazpacho van avocado
Voorgerecht
Bekijk recept