Zuppa inglese met frambozen

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de cakeblokjes met de rum en frambozen en verdeel de helft van dit mengsel over de glazen. Breng de melk aan de kook met het vanillestokje en laat 10 minuten trekken op een lage stand. Klop de eidooiers met 50 gram van de suiker en de bloem in een kom tot een gladde romige massa. Verwijder het vanillestokje en giet de warme melk er al kloppend geleidelijk bij. Giet dit weer terug in de pan en laat de vla op de laagste stand al roerend binden. Neem van de warmtebron en laat al roerend afkoelen tot lauwwarm. Giet een laagje vla op de cake en vul aan met nog een laagje cake. Giet de vla tot aan de rand en laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast. Klop de slagroom stijf met de rest van de suiker en schep een mooie dot slagroom op elk glas zuppa inglese.

Zuppa inglese met frambozen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept