1 Meng het gehakt met de helft van de knoflook, het broodkruim, ei, cayennepeper, peterselie en kaas. Vorm middelgrote gehaktballen van het mengsel en bak ze rondom bruin in 2 eetlepels olijfolie. Giet de gezeefde tomaten erbij en stoof zachtjes 20 minuten met het deksel op de pan. Bak intussen de rösti in 2 eetlepels olijfolie. Voeg zout, peper en de Italiaanse kruiden toe. Roerbak de rest van de knoflook met de spinazie in de rest van de olijfolie totdat de spinazie geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de gehaktballetjes met de tomatensaus, de rösti en de spinazie.
Gehaktballetjes met kaas en geroerbakte spinazie is een recept van PLUS
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)