Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool en broccoli 3 minuten en giet ze af. Spoel er koud water over en laat uitlekken. Kook de pasta beetgaar. Rooster de zonnebloempitten goudbruin in een droge hete koekenpan. Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op. Roerbak de knoflook, bloemkool en broccoli in de olijfolie. Voeg de helft van de pitten, de gedroogde tomaten de tonijn toe en roerbak 3 minuten. Schep de pasta erdoor en bestrooi voor het serveren met de rest van de zonnebloempitten. Besprenkel eventueel met nog wat tonijn- of tomatenolie.

Pasta met bloemkool, broccoli en tonijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept