Couscoussalade

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill. Doe de couscous in een kom en giet er de kokend hete bouillon op. Dek af en laat circa 10 mi- nuten staan. Schud de tomaatjes om met 1 eetlepel van de olie, zout en vers- gemalen peper en laat ze onder de oven- grill in circa 5 minuten poffen. Neem ze uit de oven en laat ze wat afkoelen. Haal de couscouskorrels los met een vork en werk verder los met de vingers. Schep de overige ingrediënten erdoor en breng verder op smaak met zout en versgema- len peper. Zet de salade niet meer in de koelkast, maar serveer op kamertempe- ratuur. Lekker bij de zalm met dilledres- sing (pagina 24).

Couscoussalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept