Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer het mangovlees met de limoen en honing helemaal tot moes. Verspreid het over een stukje bakpapier en leg dit afgedekt op een plat bord 2 uur in de vriezer. Pureer de frambozen met een paar druppels sap helemaal fijn tot knal- rode saus. Zet dit afgedekt weg in de koelkast.
  • 2 Neem de bevroren fruitmoes uit de vriezer en hak het in stukjes. Pureer dit nogmaals (kort met de puls- knop, in de blender) totdat de ijs- kristallen helemaal fijn zijn. Doe de sorbet over in een bak en laat deze eventueel nog even in de vriezer staan. Of serveer direct in bolletjes met een beetje van de saus en wat achtergehouden frambozen.

Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept