Salade met rosbief en scherpe saus

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ijsbergbladeren voorzich- tig los en leg ze samen met de ra- dijzen in ijswater. Doe alle ingredi- enten voor de dressing in een maat- beker en maal met een staafmixer tot een fijn groen mengsel. Breng eventueel op smaak met wat zout. Droog de slabladeren en leg ze als kommetjes op een schaal. Snijd de radijzen in dunne plakjes en ver- deel die over de kommetjes. Haal de plakjes vlees door de dressing en drapeer ze op de slakommetjes. Maak af met wat koriander en de rest van de dressing.
  • 2 Vervang de rosbief door in plakken gesneden, geroosterde entrecote.

Salade met rosbief en scherpe saus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept