Aubergine-olijventapenade

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Halveer 2 aubergines in de lengte, be- strijk de snijkanten met olijfolie en leg ze 20 minuten in een oven van 200°C tot ze gaar zijn. Schep het vruchtvlees uit de schil en pureer dit grof met 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels basilicumblaadjes en 150 gram zwarte olijven zonder pit. Lekker bij vlees of kip.

Aubergine-olijventapenade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept