Bietjestapenade met feta

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Pel 3 gekookte bieten en snijd ze in stuk- ken. Snipper 2 sjalotjes. Pureer de sjalot met de rode biet, 100 gram feta, 1 eet- lepel mosterd, 1 eetlepel citroensap en 1-2 eetlepels olijfolie tot een grove tape- nade. Voeg zout en peper naar smaak toe. Lekker bij gebakken of gekookte vis, haring en gerookte forel.

Bietjestapenade met feta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept