Mangochutney

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie en fruit hierin de ui in circa 5 minuten zacht en goudbruin. Voeg de knoflook en rode peper toe en fruit nog een minuut mee. Voeg de mango en de rest van de ingrediënten toe en breng op lage stand aan de kook. Laat de chutney nog circa 20 minuten zachtjes koken. Breng eventueel op smaak met wat zout. Doe de chutney in een schone pot en laat afkoelen. Serveer koud bij gegrilde kip of varkensvlees.

Mangochutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept