Indiase pilav

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook zonder te kleuren. Bak de rijst mee tot de korrels glanzen. Voeg het kaneelstokje, de sinaasappelrasp, kardemom en bouillon toe en kook zachtjes 12 minuten of volgens de aanwijzing op de verpakking. Neem de pilav van de warmtebron en laat nog 5 minuten staan. Rooster intussen de amandelen in een droge, hete koekenpan lichtbruin. Verwijder de peulen en het kaneelstokje uit de pilav en strooi de amandelen voor het serveren over de rijst.

Indiase pilav is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept