Paprika-geitenkaashapje

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak 2 gehakte rode paprika’s in 2 eetlepels olijfolie. Meng 250 gram zachte geitenkaas met de paprika en wat versgemalen zwarte peper. Vorm bolletjes of kleine quenelles en rol deze door 2 eetlepels gehakte verse koriander met 3 eetlepels fijngehakte pecan- of pistachenoten. Serveer de hapjes op een amuse- of eetlepel.

Paprika-geitenkaashapje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaashapje
0-10 min -
Bekijk recept
Geitenkaashapje (of Geitenkaasvoorgerechtje)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept