Couscoussalade met kipkebab

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze daarna afkoelen. Bestrooi de kip voor de kebab met zout en versgemalen peper. Meng de ketjap door de kip. Leg houten prikkers in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen. Schep de paprika, komkommer, tomaat, bosui en 2 eetlepels olijfolie door de couscous. Schep deze in een diep bord of schaaltje en strooi de kaas erover. Rijg de kip aan de prikker. Rooster de kipkebab in een koekenpan of grillpan in de rest van de olijfolie in 12-15 minuten rondom goudbruin en gaar. Serveer de kipkebab bestrooid met uitjes bij de couscoussalade.

Couscoussalade met kipkebab is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Couscous met kipkebab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebab met abrikoos en mango
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebab
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept