Kalkoenrollade in deeg met parmaham en frambozen

8
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het werkvlak licht met bloem. Leg de velletjes deeg in een rechthoekige vorm met een 1/2 cm overlap aan elkaar en druk de randen goed vast. Snijd de kalkoenfilet aan een kant in en klap het stuk vlees open. Bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de parmaham erover. Leg de frambozen in het midden van de ham in de lengte van het stuk vlees en snipper er wat munt over. Vouw de ham voorzichtig over de frambozen en vouw daarna het kalkoenvlees eroverheen. Bestrooi de rollade met wat zout en versgemalen peper.
  • 2 Verwarm de oven voor op 160°C. Leg de gevulde rollade op de deeglap en vouw het deeg er netjes aan alle kanten omheen. Snijd hier en daar bij en versier de rol eventueel met restjes van het deeg. Bestrijk het deeg met ei en leg de rol op de bakplaat. Bak de rollade in 45 tot 60 minuten gaar en mooi goudbruin. Laat de rollade voor het opdienen nog even rusten.30 min. + 45/60 min. oventijd

Kalkoenrollade in deeg met parmaham en frambozen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenrollade gevuld met appelen, salie en pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met olijven
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met cranberry's en appelcrumble
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrollade met spekboontjes
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept