Cheesecake met witte chocolade en frambozen

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg bakpapier op de bodem van de springvorm en vorm een laag van bakpapier rond de vorm die vastgezet wordt met keukentouw. Meng koekjes, nootjes en gesmolten boter en druk dit mengsel uit over de bodem van de springvorm. Zet dit in de koelkast (kan een dag van tevoren). Smelt 500 gram witte chocolade au bain-marie of in de magnetron 3 minuten op 450 Watt. Schaaf de rest van de chocolade en zet deze apart. Klop de slagroom dik vloeibaar tot lobbig en mix er de kwark, mascarpone, suiker en gesmolten chocolade door tot een gladde massa. Verdeel de massa over de koekbodem en zet dit minimaal 3 uur in de koelkast.
  • 2 Steek met een scherp mes de taart los van de zijkant van de vorm. Garneer de bovenkant met frambozen en geschaafde chocolade en bestrooi met poedersuiker.

Cheesecake met witte chocolade en frambozen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept