Groene asperges in bladerdeeg

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd van 16 asperges de uiteinden af en blancheer ze 3 minuten in kokend water met zout. Spoel ze met koud water en dep ze droog. Snijd repen van 8 plakjes blader- of croissantdeeg en beleg deze met plakjes rauwe ham. Rol dit in een spiraalvorm om de asperges. Bestrijk het deeg met wat losgeklopt ei en bestrooi eventueel met sesamzaadjes. Bak de aspergerolletjes op 200°C in circa 20 minuten gaar en bruin.

Groene asperges in bladerdeeg is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept