Meloen-mango ijsje

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Pureer 500 gram watermeloenblokjes (zonder pitjes) met 200 gram mangoblokjes. Kook 50 ml water met 50 gram suiker en het sap van 1 citroen in 2-3 minuten tot een siroop. Meng de siroop goed door de vruchtenpuree. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur diepvriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.

Meloen-mango ijsje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van cranberry, aardbeien en blauwe bessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept