Aardbei-frambozen ijsje

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Pureer 200 gram aardbeien met 100 gram frambozen, 2 eetlepels citroensap en 1 theelepel balsamicoazijn of een snufje versgemalen peper. Kook 100 ml water (of 50 ml water en 50 ml rosé) met 75 gram suiker in 3-4 minuten tot een siroop en laat iets afkoelen. Schep de siroop door de vruchtenpuree. Volg verder het recept voor meloen-mango-ijs.

Aardbei-frambozen ijsje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van cranberry, aardbeien en blauwe bessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Kiwi-aardbeisalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept