Hans op stok

4
15 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Rijg aan satéprikkers of spiesen afwisselend stukken knakworst of cocktailworstjes, kerstomaatjes of radijsjes, augurkjes zilveruitjes, blokjes kaas en druiven. Serveer er een frisse groene kruidendip bij van yoghurt of kwark met gehakte peterselie of bieslook, grof geraspte komkommer, zout en versgemalen peper en voor de liefhebber een geperst teentje knoflook.

Hans op stok is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met linzen en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met oude kaas
30 min-
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hans en Grietje-kipkluifjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Poon Van Hans*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Lamsbout Van Hans!*
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept