Stokbrood met tonijn en tomaat

5
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de ovengrill. Giet 1 blikje tonijn af en laat goed uitlekken. Meng 6 tomaten op olie, in reepjes gesneden, 1/2 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden en 1 eetlepel mayonaise of zure room door de vis. Leg schuine plakken stokbrood naast elkaar op de bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over en rooster het stokbrood onder een hete ovengrill. Verdeel de tonijn en tomaat over het stokbrood. Garneer met kappertjes of peterselie.

Stokbrood met tonijn en tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept