The Blue Cava

6
5 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Schil 2 peren en verdeel ze in partjes. Rijg ze afgewisseld met amarenekersen (uit blik of pot) aan prikkers. Giet in champagneglazen per glas 1 eetlepel blue curaçao. Schenk er gekoelde cava of prosecco op en zet de vruchtenstick erin.

2. Vervang voor een oranje variant de blue curaçao door sinaasappellikeur, Grand Marnier of Cointreau. Vervang voor de kinderen cava door bruisend mineraalwater en de likeur door sinaasappelsiroop.

The Blue Cava is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Zalm in cava met kappertjes
15 min Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Green Cava
35 min Snack
Bekijk recept