Gevulde ijsblokjes

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Een leuk effect krijg je met stukjes mooi gekleurd fruit in je ijsblokjes. Kies bijvoorbeeld voor aardbei, blauwe besjes, kiwi, een mooi framboosje of sinaasappel- of citroenrasp. Ook leuk: rozemarijnnaaldjes of een blaadje munt of citroenmelisse. Kies je voor appel? Laat dan de schil zitten en besprenkel het vruchtvlees eerst met wat citroensap tegen het verkleuren. Tip: je ijsblokjes blijven mooi helder als je water gebruikt dat meerdere keren is gekookt. Hierdoor verdrijf je de zuurstof uit het water. Laat het wel eerst - afgedekt - afkoelen voordat je je ijsblokjesvorm vult en invriest.

Gevulde ijsblokjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rosé Piscine
10 min Snack
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept