Aardappelkoekjes met bieslook en feta

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels in 20 minuten gaar. Pel en pureer ze. Schep er 100 gram geraspte of fijnverkruimelde feta, 2 eetlepels gehakte bieslook, 1 losgeklopt ei en zout en peper door. Laat iets afkoelen (kan van tevoren). Vorm bolletjes van circa 3 cm van de puree, druk ze plat en haal ze door een beetje bloem. Bak de koekjes in hete olie rondom bruin.

Aardappelkoekjes met bieslook en feta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept