Syllabub met kaneel

1
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 100 ml witte wijn of 80 ml witte wijn en 20 ml cognac, vieux of sinaasappellikeur met 4 eetlepels witte basterdsuiker en 1/2 theelepel kaneelpoeder. Roer tot de suiker is opgelost. Giet er al kloppend met de mixer 300 ml ongeklopte slagroom in een straaltje bij. Klop het mengsel op lage snelheid tot het dik is en in zachte pieken blijft staan. Schep de syllabub in 4 glazen en zet ze tot gebruik in de koelkast. Garneer met geroosterde pecanof pistachenootjes.

Syllabub met kaneel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Syllabub dessert
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub van limoen en gember
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roze syllabub
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub met frambozen en witte chocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept