Aardappel-preisoep met oesterzwammen en spekjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelblokjes in circa 15 minuten gaar in de bouillon. Bak de spekblokjes uit en zet ze apart. Pureer de aardappel met de bouillon. Schep de oesterzwammen en prei door de soep en verwarm circa 3 minuten tegen de kook aan. Voeg de spekjes en peterselie toe en breng de soep op smaak met versgemalen peper. Schep de crème fraîche erdoor of schep deze er voor het serveren op. Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Aardappel-preisoep met oesterzwammen en spekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept