Ananas-muntchutney

2
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de azijn met de wijn circa 3 minuten. Doe alle overige ingrediënten, behalve de munt, en een snufje zout erbij en kook zachtjes circa 30 minuten. Roer regelmatig door. Giet het mengsel door een zeef boven een pan en vang het vocht op. Kook het vocht tot 1/3 in en schep het vruchtenmengsel met de munt erdoor. Schep de chutney in de jampotten, draai de deksels erop en laat de potten omgekeerd afkoelen op een koele, donkere plaats. Laat de smaken minimaal 1 dag intrekken. Lekker bij lamsvlees, varkensvlees en kip.

Ananas-muntchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney
25 min Snack
Bekijk recept
Linzensalade met makreel en muntchutney
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sesamgarnalen Met Pittige Muntchutney
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papadums Met Koriander-muntchutney
0-10 min -
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept