Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover. Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas. Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren. Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ham-aspergetaartje met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met pesto
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel-bladerdeegtaartjes
15 min Gebak
Bekijk recept