Varkensfiletlapjes met mosterdkorstje

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de yoghurt met de mosterd en de peterselie. Wentel de varkensfiletlapjes door de bloem en bestrijk ze met het mosterdmengsel. Meng zout en versgemalen peper door het paneermeel en bestrooi de filetlapjes ermee. Druk de panade goed aan en zet het vlees circa 30 minuten in de koelkast. Verhit de olie en bak de filetlapjes 4-5 minuten per kant op middelhoge stand. Serveer het vlees met een partje citroen. Lekker met gebakken krieltjes en doperwten.

Varkensfiletlapjes met mosterdkorstje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met een mosterdkorstje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met mosterdkorstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensnitsel Met Kaas-Mosterdkorstje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept