Galette met blauwe kaas en cantharellen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en de eieren en laat even rusten. Bak steeds in een beetje boter 8 knapperige pannenkoeken in een grote koekenpan en houd ze warm in de oven.
  • 2 Bak intussen in een andere koekenpan in de rest van de boter de cantharellen op hoge stand mooi bruin en gaar. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en schep de peterselie en blauwe kaas erdoor. Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel vulling op en klap dubbel. Schep er nogmaals een lepel vulling op en klap nogmaals dubbel. Serveer direct.

Galette met blauwe kaas en cantharellen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Galette met paddestoelen
95 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienyoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept