Meergranenpannenkoek met appel en amandel

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart. Meng de suiker met de kaneel. Schep de appels, rozijnen en citroensap door elkaar. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan. Bak de pannenkoeken. Bestrijk ze met de zure room, bestrooi ze met de amandelen en kaneelsuiker en verdeel het appelmengsel erover. Rol de pannenkoeken op en giet er een beetje gesmolten boter over.

Meergranenpannenkoek met appel en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Pannenkoekrolletjes met appelstroop en gedroogd fruit
10 min
Bekijk recept