Basilicumsorbet met zomerfruit

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm appelsap en basterdsuiker al roerend tot de suiker is opgelost. Laat deze appelsiroop afkoelen. Leg enkele blaadjes basilicum apart voor garnering. Pureer de appelstukjes met de appelsiroop en de basilicum. Doe dit mengsel in een diepvriesbak en zet het in de diepvries. Laat het minimaal 4 uur bevriezen en schep het mengsel ieder uur even door om de vorming van grote ijskristallen te voorkomen.
  • 2 Maak de vruchten schoon. Schep in ieder glas enkele bollen sorbetijs en verdeel de vruchten erover. Garneer met basilicum.exclusief 4 uur vriezen.

Basilicumsorbet met zomerfruit is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met vers zomerfruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Appel-basilicumsorbet met frambozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomaten-basilicumsorbet.*
0-10 min -
Bekijk recept
Tomaten-Basilicumsorbet
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-basilicumsorbet
0-10 min -
Bekijk recept